(NzAH)QÆDNOÃWROPEJSXKA ESTETIKA hh STOLÆTTQ (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NlEW^UK(B, (NlARISA tIMOF)QÆÇWNA(B,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NlIB)QÆDX(B,s)E, 1997)
(Nu POS)QÆBNIKU ZNA^NU ^ASTINU PRIDÆLENO MISTECTWOZNAW^ÆJ MODIFÆKACÆÇ ESTETI^NIH TEORÆJ Æ PRAKTICÆ ROZWITKU SU^ASNOGOZAHÆDNOÃWROPEJSXKOGO MISTECTWAs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NeSTETIKAs -- (NzAH)QÆDNA ãWROPAs)E; (NMISTECTWOs; (NNAUKAs; (NNEOPOZITIW)QÆZMs)E; (NfREJDs; (NNEOTOM)QÆZMs)E; (NbATAJ v(B.s; (NbLUM g(B.s