(Nf)QÆLOSOFÆQ (B:s)E (NKURS LEKC)QÆJ (B: (NPÆDRU^NIK DLQ STUD(B. (NWI]IH NAW^(B. (NZAKL(B. /s)E - (NpETRU[ENKO(B, (Nw)QÆKTOR lEONTÆJOWI^(B,s)E; (Np)QÆ^A(B, (Nw(B. (Nm(B.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NkARAWELAs (NlENINGRAD (B:s (NnOWIJ sW)QÆT(B-2000,s)E, 2001)
(NwELIKA UWAGA W KNIZ)QÆ PRIDÆLENA (B<(NFÆLOSOFÆÇ ÆSTORÆÇ(B>, (NOSOBISTOSTÆ(B, <(NKULXTURI(B> (NTA (B<(NNAUKI(B>. (NpÆDRU^NIK POBUDOWANO U WÆDPOWÆDNOSTÆ Z U^BOWO@ PROGRAMO@ KURSU(B, (NWÆN ZABEZPE^UÃ WIKORISTANNQ POWNOGO KOMPLEKSU OSNOWNIH METODÆW NAW^ANNQ(B: (NSLOWESNOGO(B, (NNAO^NOGO Æ PRAKTI^NOGO(B.s)E
(Nl(B-(NRA(B: (NS(B. 430-440. - (Nl(B-(NRA W K)QÆNCÆ ST(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nf)QÆLOSOFÆQs)E; (NSW)QÆTOGLQDs)E; (NF)QÆLOSOFÆQ STARODAWNXOGO SHODUs)E; (NANTI^NA F)QÆLOSOFÆQs)E; (NZAH)QÆDNOÃWROPEJSXKA FÆLOSOFÆQs)E; (NF)QÆLOSOFÆQ WÆDRODVENNQs)E; (NF)QÆLOSOFÆQ NOWOGO ^ASUs)E; (NN)QÆMECXKA KLASI^NA FÆLOSOFÆQs)E; (NZARUB)QÆVNA FÆLOSOFÆQs)E; )QÆ(NSTORÆQ UKRAÇNSXKOÇ FÆLOSOFÆÇs)E; (NF)QÆLOSOFÆQ ÆSTORÆÇs)E; (NKULXTURA TA CIW)QÆLÆZACÆQs)E; (NF)QÆLOSOFÆQ NAUKI Æ TEHNÆKIs)E