(Nf)QÆLOSOFÆQ ÆSTORÆÇ (B:s)E (NKURS LEKC)QÆJ (B: (NNAW^ALXNIJ POSÆBNIK (B/s)E - (Nq]UK(B, (Nt(B. )Qæ.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NlIB)QÆDX(B,s)E, 2004)
(Nu P)QÆDRU^NIKU PROANALÆZOWANO DOROBOK NAJWÆDOMÆ[IH Æ NAJZNAKOWÆ[IH POSTATEJ PEREWAVNO ÃWROPEJSXKIH TA AMERIKANSXKIH FÆLOSOFÆW WÆD ^ASÆW ANTI^NOSTÆ DO SXOGODENNQs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nf)QÆLOSOFÆQ ÆSTORÆÇs)E; (NF)QÆLOSOFÆQ ÆSTORÆÇs)E; (NSW)QÆDOMÆSTXs)E; (NCIKL)QÆ^NÆSTXs)E; (NL@DINAs; (NNARODs; )QÆ(NSTORIZACÆQ SWÆDOMOSTÆs)E; )QÆ(NSTORÆOGRAFÆQs)E; (NDETERM)QÆNÆZMs)E; (NPONQTTQ MASs