(NmUZI^NE WIHOWANNQ U DO[K)QÆLXNOMU NAW^ALXNOMU ZAKLADÆ (B:s)E (NZB)QÆRNIK METODI^NIH MATERÆALÆW (B/s)E - (NrOMAN@K(B, )Qæ. (Na(B.,s)E ((NtERNOP)QÆLX (B:s)E (NmANDR)QÆWECX(B,s)E, 2008)
(Nu METODI^NOMU ZB)QÆRNIKU ROZKRITO ZMÆSTOWU LÆNÆ@ (B"(NmISTECTWO(B". (NbAZOWOGO KOMPONENTA DO[KÆLXNOÇ OSWÆTI W uKRAÇNÆ(B; (NWISWÆTLENO OSNOWNÆ ZAWDANNQ (B<(NMUZI^NOGO WIHOWANNQ(B> (NQK SKLADOWOÇ (B<(NHUDOVNXO(B-(NESTETI^NOGO ROZWÆTKU DO[KÆLXNQT(B>.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NdO[K)QÆLXNA OSWÆTAs)E -- (NmUZI^NE WIHOWANNQs; (NOSNOWN)QÆ MUZI^NÆ ZDÆBNOSTÆs)E; (NBAZOWIJ KOMPONENT DO[K)QÆLXNOÇ OSWÆTIs)E; (NMUZI^NIJ ROZWITOKs