(NpROSW)QÆTITELX(B. (NwIDAWNI^O(B-(NREDAKCÆJNA DÆQLXNÆSTX æWANA oGÆÃNKA (B((NMITROPOLITA æLARÆONA(B) :s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NlQHOCXKIJ(B, (NwOLODIMIR pAWLOWI^(B,s; )Qæ(NSAÃWI^(B, (Nq(B. (Nd(B.,s)E; (NdERVAWNIJ KOM)QÆTET ARHÆWÆW uKRAÇNIs)E; (NuKRA)QÇNSXKIJ DERVAWNIJ NAUKOWO(B-(NDOSLÆDNIJ ÆNSTITUT ARHÆWNOÇ SPRAWI TA DOKUMENTOZNAWSTWAs)E; )Qæ(NSTORI^NIJ KLUB (B"(NpLANETA(B"s)E; (NdOSL)QÆDNA FUNDACÆQ ÆMENÆ oLEGA oLXVI^A W s{as)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NwIDAWNICTWO )QÆMENÆ oLENI tELÆGI(B,s)E, 2000)
(NkOMPLEKSNO DOSL)QÆDVUÃTXSQ WIDAWNI^O(B-(NREDAKCÆJNA DÆQLXNÆSTX æWANA oGÆÃNKA (B((NMITROPOLITA æLARÆONA(B) - (NWIDATNOGO DÆQ^A UKRAÇNSXKOGO DRUKARSTWA (BXX (NST(B., (NWIDANNQ KOTROGO ZA DOBI UKRAÇNSXKOÇ REWOL@CÆÇ TA TRIWALOGO EMÆGRACÆJNOGO PERÆODU BULI DUHOWNIM DVERELOM DLQ UKRAÇNSXKOGO ZAGALU(B.s)E
(NpRIM(B.: (NS(B. 309-370. - (NsKOR(B.: (NS(B. 371-372. - )Qæ(NM(B. (NPOKAV^(B.: (NS(B. 373-382. - (NgEOGR(B. (NPOKAV^(B.: (NS(B. 383-385. - (NdOD(B.: (NS(B. 386-525s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NoG)QÆÃNKO æ(B. æ.s)E; (NwIDAWNI^A D)QÆQLXNÆSTXs)E -- )Qæ(NSTORÆQs)E -- (NpERSONAL)QÆÇs)E -- 20 (NST(B.s; (NWIDAWNI^A D)QÆQLXNÆSTX æ(B. (NoGÆÃNKAs)E; (NWIDAWECXs; (NWIDAWNI^A SPRAWAs; (NOG)QÆÃNKÆWSXKÆ ^ASOPISIs)E; )QÆ(NSTORÆQ UKRAÇNSXKOGO DRUKARSTWAs)E; )QÆ(NSTORÆQ UKRAÇNSXKIH WIDAWNICTWs)E