(NsLOWNIK (B- (NDOW)QÆDNIK Z UKRAÇNSXKOGO LÆTERATURNOGO SLOWOWVIWANNQ (B/s)E - (NgOLOWA]UK(B, (Ns(B. )Qæ.,s)E; (NkI)QÇWSXKA MÆSXKA DERVAWNA ADMÆNÆSTRACÆQs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nr)QÆDNA MOWA(B,s)E, 2000)
(NrOZGLQDA@TXSQ SKLADN)QÆ WIPADKI UKRAÇNSXKOGO LÆTERATURNOGO SLOWOWVIWANNQs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs -- (NuKRA)QÇNSXKA LÆTERATURNA MOWAs)E; (NWLASN)QÆ ÆMENA L@DEJs)E; (NSINON)QÆMIs)E; (NPARON)QÆMIs)E; (NANTON)QÆMIs)E; (NPRIJMENNIKIs; (NSLOWA )QÆN[OMOWNOGO POHODVENNQs)E