(NfILOSOFIQ L@BWI(B.s (N~(B. 1 /s - (NiWIN(B, (Na(B. (Na(B.,s; (NgORSKIJ(B, (Nd(B. (Np(B.,s ((NmOSKWA (B:s (NpOLITIZDAT(B,s, 1990)
(NtEMA L@BWI PROSLEVIWAETSQ AWTORAMI S DREWNEJ[IH WREMEN DO NA[IH DNEJ(B.s
(NbIBLIOGR(B. (NW PODSTRO^NOM PRIME^(B.s
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nf)QÆLOSOFÆQs)E -- (NeTIKAs; (NKOHANNQs; )QÆ(NDEALs)E; (NMETAF)QÆZIKA KOHANNQs)E; (NKOHANNQ QK TWOR^)QÆSTXs)E; (NKOHANNQ QK MORALXNIJ PRINCIPs