(Nf)QÆLOSOFÆQ (B:s)E (NKURS LEKC)QÆJ (B/s)E - (NbI^KO(B, )Qæ(NGOR wALENTINOWI^s)E; (NbI^KO(B, (Na(B. (Nk(B.s; (NbUZSXKIJ(B, (Nm(B. (Np(B.s; (NgORAK(B, (Ng(B. )Qæ.s)E; (NdOBRONRAWOWA(B, )Qæ. (Ns(B.s)E; (NmALAHOW(B, (Nw(B. (Na(B.s; (NmALI[KO(B, (Nl(B. (Nm(B.s; (NtABA^KOWSXKIJ(B, (Nw(B. (Ng(B.s; (N~AJKA(B, (Nt(B. (No(B.s; (Nq]UK(B, (Nt(B. )Qæ.s)E; (NgOLOWKO(B, (Ns(B. (Nw(B.,s; (NgRIGOR(B')QÃ(NW(B, (Nw(B. (Nj(B.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NlIB)QÆDX(B,s)E, 1993)
(Nu P)QÆDRU^NIKU AWTORI PEREOSMISL@@TX TRADICÆJNIJ MONOLOGÆ^NIJ(B, (NMONÆSTI^NIJ PÆDHÆD DO PROGRAMI WIKLADANNQ FÆLOSOFÆÇ U WI]ÆJ [KOLÆ(B, (NPROPONUÃTXSQ DÆALOGÆ^NIJ(B, (NPL@RALÆSTI^NIJ PÆDHÆD TA SU^ASNE GUMANÆSTI^NE(B, (NEKOLOGÆ^NO WIWAVENEROZUMÆNNQ FÆLOSOFSXKOGO ZNANNQ Z ELEMENTAMI TWOR^OGO DÆALOGU ]ODO WÆDMÆNNIH POZICÆJ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nf)QÆLOSOFÆQs)E -- (NsUTN)QÆSTXs)E -- (NpREDMETs -- (NmETODIs; (NBUTTQs; (NPROBLEMI DUHUs; (NSW)QÆDOMÆSTXs)E; (NSOC)QÆALXNA FÆLOSOFÆQs)E; (NF)QÆLOSOFÆQ ÆSTORÆÇs)E