(Nf)QÆLOSOFÆQ (B:s)E (NPROGRAMA KANDIDATSXKOGO )QÆSPITU TA METODI^NÆ REKOMENDACÆÇ DLQ ASPÆRANTÆW Æ ZDOBUWA^ÆW (B/s)E - (NoGNEW(B'(N@K(B, (Nw)QÆKTOR oLEKSANDROWI^(B,s)E ((NkI)QÇW(B,s)E, 2010)
(NpROGRAMA KANDIDATSXKOGO )QÆSPITU Z FÆLOSOFÆÇ TA METODI^NÆ REKOMENDACÆÇ ADRESOWANÆ ASPÆRANTAM Æ ZDOBUWA^AM W^ENOGO STUPENQ KANDIDATA NAUK U WÆDPOWÆDNÆJ GALUZÆ(B.s)E
(NWIKLADA^ kus
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nf)QÆLOSOFÆQs)E; (NASP)QÆRANTs)E; (NZDOBUWA^s; (NKANDIDATSXKIJ )QÆSPITs)E