(NlOG)QÆKA (B((NTRADICÆJNA TA SU^ASNA(B) :s)E (NP)QÆDRU^NIK DLQ STUDENTÆW WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW (B/s)E - (NkONWERSXKIJ(B, (Na(B. )Qã.,s)E; (Nm)QÆNÆSTERSTWO OSWÆTI Æ NAUKI uKRAÇNIs)E; (NkI)QÇWSXKIJ NACÆONALXNIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ tARASA {EW^ENKAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NcENTR U^BOWO)QÇ LÆTERATURI(B,s)E, 2008)
(Nu P)QÆDRU^NIKU ROZKRITO METOD LOGÆKI(B, (NPROANALÆZOWANO OSNOWNÆ FORMI Æ ZAKONI MISLENNQ(B. (NrOZGLQNUTO PEREDUMOWI WINIKNENNQ SU^ASNOOÇ LOGÆKI(B, (NOBGRUNTOWUÃTXSQ PODÆL KLASI^NOÇ LOGÆKI NA LOGÆKU WISLOWL@WANX Æ LOGÆKU PREDIKATÆW(B, (NZDÆJSN@ÃTXSQ TIPOLOGÆQ Æ ANALÆZ FORMALXNO(B-(NLOGÆ^NIH TEORÆJ U MEVAH LOGÆKI WISLOWL@WANX Æ LOGÆKI PREDIKATÆW(B. (NwMÆ]ENO DOSITX RETELXNIJ OPIS WITOKÆW NEKLASI^NOÇ LOGÆKI(B, (NANALÆZ KANONÆ^NIH SISTEM BAGATOZNA^NOÇ LOGÆKI(B. (NnA PÆDSTAWÆ LOGÆKO(B-(NFÆLOSOFSXKOGO ANALÆZU HARAKTERIZU@TXSQ PÆDROZDÆLI SISTEMI MODALXNOÇ LOGÆKI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NlOG)QÆKAs)E; (NWISLOWL@WANNQs; (NPREDIKAT)QÆWs)E; (NKLASI^NAs; (NNEKLASI^NAs; (NMETODs; (NZAKONI MISLENNQs; (NMISLENNQs; (NSU^ASNAs; (NBAGATOZNA^NAs; (NMODALXNAs; (NPONQTTQs; (NSUDVENNQs; (NUMOWIW)QÆDs)E; (NARGUMENTAC)QÆQs)E; (NALGEBRA)QÇ^NA SISTEMAs)E; (NSISTEMA MODALXNO)QÇ LOGÆKIs)E; (N^ISLENNQ LOG)QÆKI WISLOWL@WANXs)E; (N^ISLENNQ LOG)QÆKI PREDIKATÆWs)E