)Qæ(NSTORÆQ FÆLOSOFÆÇ W ÇÇ ZW(B'(NQZKU Z OSWÆTO@ (B:s)E (NP)QÆDRU^NIK (B/s)E - (NwOLINKA(B, (Ng(B. )Qæ.s)E; (NgUS)QÃW(B, (Nw(B. æ.s)E; (NmOZGOWA(B, (Nn(B. (Ng(B.s; (NwOLINKA(B, (Nw(B. (Ng(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NkARAWELA(B,s, 2006)
(Nu P)QÆDRU^NIKU ROZGLQDAÃTXSQ FÆLOSOFSXKIJ POSTUP U PEREHRESTNIH WZAÃMOZW(B'(NQZKAH Z EWOL@CÆÃ@ OSWÆTNXO(B-(NWIHOWNOÇ GALUZÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NSTORÆQ FÆLOSOFÆÇs)E -- (Nf)QÆLOSOFÆQs)E -- (NoSW)QÆTAs)E; (NM)QÆFORELÆGÆJNÆ WITOKI OSWÆTIs)E; (NaNTI^NA F)QÆLOSOFÆQs)E; (NF)QÆLOSOFSXKÆ [KOLIs)E; (NF)QÆLOSOFÆQ OSWÆTIs)E; )QÃ(NWROPEJSXKA OSWÆTAs)E; (NSHOLASTIKAs; (NfLORENT)QÆJSXKA aKADEMÆQs)E; (NPROSW)QÆTNICXKA MÆSÆQs)E