(Nl)QÆCEJNA OSWÆTA W uKRAÇNÆ(B: (NREALÆÇ Æ PERSPEKTIWI ROZWITKU (B:s)E (NZA MATER)QÆALAMI wSEUKRAÇNSXKOÇ NAUKOWO(B-(NPRAKTI^NOÇ KONFERENCÆÇ(B, (NPRISWQ^ENOÇ (B10-(NLÆTT@ uKRAÇNSXKOGO GUMANÆTARNOGO LÆCE@ kIÇWSXKOGO NACÆONALXNOGO UNÆWERSITETU ÆM(B. (Nt(B. (N{EW^ENKA(B. /s)E - (NsAZONENKO(B, (Ng(B. (Ns(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NuKRA)QÇNSXKIJ cENTR DUHOWNOÇ KULXTURI(B,s)E, 2002)
(Nu ^OMU POLQGA)QÃ MÆSÆQ LÆCE@ U STRATEGÆÇ REFORMI OSWÆTI uKRAÇNI(B? (NqKÆ ÆSTORI^NÆ UROKI SLÆD WRAHUWATI U DOSQGNENNÆ NOWOÇ QKOSTÆ LÆCEJNOÇ OSWÆTI U (BXXI (NSTOLÆTTÆ(B? (NQKE MÆSCE ZAJMAÃ LÆCEJ U KULXTURNOMU Æ DUHOWNOMU PROSTORÆ uKRAÇNI(B? (NqK PLEKATI LÆCEÇSTA (B- (NSUB(B'Ã(NKTA KULXTURI Æ WLASNOÇ VITTETWOR^OSTÆ(B? (NnA CÆ TA ÆN[Æ AKTUALXNÆ PITANNQ STANOWLENNQ Æ ROZWITKU LÆCEJNOÇ OSWÆTI WÆDPOWÆDAÃ PRAKTIKO ZORÆÃNTOWANIJ ZBÆRNIK AFTORSXKOGO KOLEKTIWU NAUKOWCÆW(B, (NPEDAGOGÆW LÆCEÇSTÆW uKRAÇNSXKOGO GUMANÆTARNOGO LÆCE@ kIÇWSXKOGO NACÆONALXNOGO UNÆWERSITETU ÆMENÆ tARASA {EW^ENKA(B, (NKERÆWNIKÆW LÆCEÇW uKRAÇNIs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NoSW)QÆTAs)E -- (NoRGAN)QÆZACÆQ NAW^ALXNIH ZAKLADÆWs)E -- (Nl)QÆCEÇs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E; (NL)QÆCEJs)E; (NL)QÆCEJNA OSWÆTAs)E; (NF)QÆNANSUWANNQ [KÆL W uKRAÇNÆs)E; (NROZWITOK L)QÆCE@s)E; (NTWOR^)QÆSTX LÆCEÇSTÆWs)E