(NaRH)QÆW Æ BÆBLÆOTEKA WIDATNOGO DÆQ^A UKRAÇNSXKOGO PROSWÆTNICTWA b(B. (Nd(B. (NgRÆN^ENKA (B:s)E ((NZ FOND)QÆW NACÆONALXNOÇ BÆBLÆOTEKI uKRAÇNI ÆMENÆ w(B. æ. (NwERNADSXKOGO(B) /s)E - (NzUBKOWA(B, (NnATAL)QÆQ mIHAJLÆWNA(B,s)E; (NdUBROW)QÆNA(B, (Nl(B. (Na(B.s)E (N^L(B.(NKOR(B. (Nnan uKRA)QÇNI(B,s)E; (NwOJCEH)QÆWSXKA(B, æ. (Nn(B.,s)E; (NqREMENKO(B, (Nl(B. (Nm(B. ,s ((NkI)QÇW(B,s)E, 2008)
(Nu WIDANN)QÆ ZDÆJSNENO DVERELOZNAW^E Æ KNIGOZNAW^E DOSLÆDVENNQ ARHÆWNOÇ TA BÆBLÆOTE^NOÇ SPAD]INI WIDTNOGO DÆQ^A UKRAÇNSXKOGO PROCWÆTNICXKOGO RUHU uKRAÇNI KÆNCQ hæh (B- (NPO^ATKU hh ST(B. (Nb(B. (Nd(B. (NgRÆN^ENKA(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NgR)QÆN^ENKO b(B. (Nd(B.s)E; (NaRH)QÆWOZNAWSTWOs)E; (NARH)QÆW b(B. (Nd(B. (NgRÆN^ENKAs)E; (NkNIVKOWO(B-(NRUKOPISNA SPAD]INAs; (NGR)QÆN^ENKOZNAWSTWOs)E