(NsOC)QÆALÆZACÆQ OSOBISTOSTÆ U DO[KÆLXNOMU DITINSTWÆ(B: (NSUTNÆSTX(B, (NSPECIFÆKA(B, (NSUPROWÆD (B/s)E - (NrOGALXSXKA(B, )Qæ(NNNA pETRÆWNA(B,s)E; (NuMANSXKIJ DERVAWNIJ PEDAGOG)QÆ^NIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ pAWLA tI^INIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nm)QÆLENÆUM(B,s)E, 2008)
(Nw MONOGRAF)QÆÇ PODANO AWTORSXKE TLUMA^ENNQ SOCÆALÆZACÆÇ DÆTEJ DO[KÆLXNOGO WÆKU(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nw)QÆKOWA PSIHOLOGÆQs)E -- (NsOC)QÆALÆZACÆQs)E -- (NdO[K)QÆLXNA PEDAGOGÆKAs)E; (NSOC)QÆALXNE STANOWLENNQs)E; (NDO[K)QÆLXNE DITINSTWOs)E; (NSOC)QÆALÆZACÆQ OSOBISTOSTÆs)E; (NTENDENC)QÆÇ SOCÆALÆZACÆÇs)E; (NSOC)QÆALXNO(B-(NPEDAGOGÆ^NIJ SUPROWÆDs)E