(NnAW^ANNQ U PO^ATKOW)QÆJ [KOLÆ QK CÆLÆSNIJ TWOR^IJ PROCES(B: (NTEORÆQ Æ PRAKTIKA (B:s)E (NNAW^ALXNO(B-(NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK DLQ STUDENTÆW WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW (B/s)E - (NbONDAR(B, (Nw(B. )Qæ.,s)E; (NmITNIK(B, (No(B. (Nq(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NpO^ATKOWA [KOLA(B,s, 2011)
(Nu POS)QÆBNIKU ROZKRITO TEORÆ@(B, (NTEHNOLOGÆ@(B, (NPSIHOFÆZÆOLOGÆ^NÆ OSNOWI POBUDOWI TA ORGANÆZACÆÇ NAW^ANNQ QK CÆLÆSNOGO TWOR^OGO PROCESU(B, (NOHAREKTIRIZOWANO UMOWI ÇH WPROWADVENNQ U ZMÆST PROFESÆJNOÇ PÆDGOTOWKI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpO^ATKOWA OSW)QÆTAs)E -- (NoRGAN)QÆZACÆQ NAW^ANNQs)E; (NPROFES)QÆJNA KOMPETENTNÆSTXs)E; (NPOZAKLASNA ROBOTAs; (NPSIHOF)QÆZÆOLOGÆ^NÆ OSNOWIs)E