(NsLOWNIK TEHN)QÆ^NOÇ TERMÆNOLOGÆÇ(B. (NmÆRNICTWO (B/s)E - (NtRIHWIL)QÆW(B, (N`(B.,s)E; (NzUBKOW(B, )Qæ.,s)E; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ NAUK uKRAÇNIs)E; )Qæ(NNSTITUT ENCIKLOPEDI^NIH DOSLÆDVENX nACÆONALXNOÇ AKADEMÆÇ NAUK uKRAÇNIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E )Qæ(NNSTITUT ENCIKLOPEDI^NIH DOSLÆDVENX nan uKRAÇNI(B,s)E, 2009)
)Qæ(NNSTITUT ENCIKLOPEDI^NIH DOSLÆDVENX nan uKRAÇNI ZAPO^ATKUWAW SERÆ@ (B"æ(NZ SLOWNIKOWOÇ SPAD]INI(B", (NQKA POKLIKANA POWERNUTI DO VITTQ UKRAÇNSXKÆ TERMÆNOLOGÆ^NÆ SLOWNIKI(B, (NSTWORENÆ NA PO^ATKU (B20 (NSTOLÆTTQ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NgEODEZ)QÆQs)E -- (NtERM)QÆNOLOGÆQs)E; (Nm)QÆRNICTWOs)E -- (NtERM)QÆNOLOGÆQs)E; (NPERETINs; (NWODOM)QÆRNAs)E; (N[TANGOWIJ KOLORISs; (NKARTOGRAFs; (NWAGAs