(NsLOWNIK HEMI^NO)QÇ TERMÆNOLOGÆÇ (B/s)E - (NkURILO(B, (No(B.s; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ NAUK uKRAÇNIs)E; )Qæ(NNSTITUT ENCIKLOPEDI^NIH DOSLÆDVENX nACÆONALXNOÇ AKADEMÆÇ NAUK uKRAÇNIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E )Qæ(NNSTITUT ENCIKLOPEDI^NIH DOSLÆDVENX nan uKRAÇNI(B,s)E, 2008)
)Qæ(NNSTITUT ENCIKLOPEDI^NIH DOSLÆDVENX nan uKRAÇNI ZAPO^ATKUWAW SERÆ@ (B"æ(NZ SLOWNIKOWOÇ SPAD]INI(B", (NQKA POKLIKANA POWERNUTI DO VITTQ UKRAÇNSXKÆ TERMÆNOLOGÆ^NÆ SLOWNIKI(B, (NSTWORENÆ NA PO^ATKU (B20 (NSTOLÆTTQ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nh)QÆMÆQs)E -- (NtERM)QÆNOLOGÆQs)E; (NBROMOWIJs; (NWAZEL)QÆNOWA OLÆQs)E; (NTOW]EWE MILOs; (N]AWOWA KISLOTAs; (NMAGN)QÆJs)E