(NmAKROEKONOM)QÆKA (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK DLQ STUDENTÆW WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW (B/s)E - (NmELXNIKOWA(B, (Nw(B. )Qæ.,s)E; (NkLIMOWA(B, (Nn(B. )Qæ.s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NpROFESS)QÆONAL(B,s)E, 2005)
(NrOZGLQNUTO AKTUALXN)QÆ PROBLEMI MAKROEKONOMÆ^NOGO ANALÆZU TA MAKROEKONOMÆ^NOGO REGUL@WANNQ EKONOMÆKI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NeKONOM)QÆKAs)E -- (NmAKROEKONOM)QÆKAs)E; (NEKONOM)QÆ^NE ZROSTANNQ EKONOMÆKIs)E; (NZAJNQTOSTXs; )QÆ(NNFLQCÆQs)E; (NSTAB)QÆLÆZACÆQ EKONOMÆ^NOGO POLOVENNQ uKRAÇNIs)E