(NsLOWNIK F)QÆZI^NOÇ TERMÆNOLOGÆÇ (B/s)E - (NfAWORSXKIJ (B, (Nw(B. (Nw(B.,s; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ NAUK uKRAÇNIs)E; )Qæ(NNSTITUT ENCIKLOPEDI^NIH DOSLÆDVENX nACÆONALXNOÇ AKADEMÆÇ NAUK uKRAÇNIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E )Qæ(NNSTITUT ENCIKLOPEDI^NIH DOSLÆDVENX nan uKRAÇNI(B,s)E, 2009)
)Qæ(NNSTITUT ENCIKLOPEDI^NIH DOSLÆDVENX nan uKRAÇNI ZAPO^ATKUWAW SERÆ@ (B"æ(NZ SLOWNIKOWOÇ SPAD]INI(B", (NQKA POKLIKANA POWERNUTI DO VITTQ UKRAÇNSXKÆ TERMÆNOLOGÆ^NÆ SLOWNIKI(B, (NSTWORENÆ NA PO^ATKU (B20 (NSTOLÆTTQ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nf)QÆZIKAs)E -- (NtERM)QÆNOLOGÆQs)E; (NF)QÆZIKAs)E; (NF)QÆZI^NA TERMÆNOLOGÆQs)E; (NSLOWNIKs; (NSLOWNIK F)QÆZI^NIH TERMÆNÆWs)E