(NdERVAWNIJ LAD KRA)QÇN SWÆTU (B:s)E (NDOW)QÆDNIK (B/s)E - (N{APOWAL(B, (Nw(B. (Nm(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NuKR(B. (NcENTR pRAWNI^IH sTUD)QÆJ(B,s)E, 1999)
(NrOZGLQNUTO ZASADI DERVAWNOGO LADU (B74 (NKRA)QÇN(B, (N]O SKLADA@TX PRIBLIZNO TRETINU WÆD ÇH KÆLXKOSTÆ W SWÆTÆ(B. (NcÆNNÆSTX CXOGO WIDANNQ POLQGAÃ W TOMU(B, (N]O W NXOMU WRAHOWANO NAJOSTANNÆ[Æ ZMÆNI W KONSTITUCÆQH TAK ZWANIZH POSTSOCÆALÆSTI^NIH(B, (NPOSTRADQNSXKIH TA ÆN[IH DERVAW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpRAWOs -- (Nm)QÆVNARODNÆ WÆDNOSINIs)E; (NaWSTRAL)QÆQs)E; (NaWSTR)QÆQs)E; (NbELXG)QÆQs)E; (NbELARUSXs; (NbRAZIL)QÆQs)E; (NwELIKA bRITAN)QÆQs)E; (NgREC)QÆQs)E; (NdAN)QÆQs)E; (NeSTON)QÆQs)E; )Qã(NGÆPETs)E; )Qæ(NNDÆQs)E; )Qæ(NSPANÆQs)E; )Qæ(NTALÆQs)E; (NkANADAs; (Nl@KSEMBURGs; (NmEKSIKAs; (Nn)QÆGERÆQs)E; (NnORWEG)QÆQ rOSÆQs)E; (Ns{as; (NuKRA)QÇNAs)E; (NfRANC)QÆQs)E; (N{WEJCAR)QÆQs)E; (N`GOSLAW)QÆQs)E; (NqPON)QÆQ(B.s)E