(NpSIHOLOG)QÆ^NA PÆDGOTOWKA W^ITELQ DO ROBOTI Z PER[OKLASNIKAMI (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK DLQ STUDENTÆW PEDAGOGÆ^NIH FAKULXTETÆW (B/s)E - (NpROSKURA(B, (No(B. (Nw(B.,s; (Nm)QÆVNARODNIJ FOND (B"(NwÆDRODVENNQ(B"s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NoSW)QÆTA(B,s)E, 1998)
(NzM)QÆST POSÆBNIKA SPRQMOWANIJ NA POGLIBLENNQ PROFESÆJNOÇ TEORETI^NOÇ PÆDGOTOWKI PEDAGOGÆW(B, (NKOREKTNE(B, (NDOCÆLXNE WIKORISTANNQ PRAKTI^NIH METODÆW WIW^ENNQ DÆTEJ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆQs)E -- (NpEDAGOG)QÆ^NA PSIHOLOGÆQs)E -- (NdITQ^A PSIHOLOG)QÆQs)E; )QÆ(NNDIWÆDUALÆZACÆQs)E; (NNASTUPN)QÆSTXs)E; (NKOMPETENTN)QÆSTX U^ITELQs)E; (N[K)QÆLXNA ZRÆLÆSTXs)E; (NQ(B-(NKONCEPC)QÆQs)E