(NhRESTOMAT)QÆQ Z PSIHOLOGÆÇ TA PEDAGOGÆKI (B:s)E (NDLQ STUDENT)QÆW WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW NEPEDAGOGÆ^NOGO PROFÆL@ TRADICÆJNOÇ TA DISTANCÆJNOÇ FORM NAW^ANNQ (B/s)E - (NsISO)QÃWA(B, (NsWÆTLANA oLEKSANDRÆWNA(B,s)E; (NpOQSOK(B, (Nt(B. (Nb(B.s; (NaKADEM)QÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E; )Qæ(NNSTITUT PEDAGOGÆ^NOÇ OSWÆTI Æ OSWÆTI DOROSLIH napn uKRAÇNIs)E; (NkREMEN^UCXKIJ )QÆNSTITUT dNÆPROPETROWSXKOGO UNÆWERSITETU EKONOMÆKI TA PRAWAs)E ((NkREMEN^UK (B:s (N}ERBATIH o(B. (Nw(B.,s, 2008)
(Nu HRESTOMAT)QÆÇ ZÆBRANO Æ SISTEMATIZOWANO NAJWAVLIWÆ[Æ Æ NAJQSKRAWÆ[Æ ÆDEÇ KLASIKÆW PSIHOLOGÆ^NOÇ TA PEDAGOGÆ^NOÇ DUMKI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NzAGALXNA PSIHOLOG)QÆQs)E -- (NzAGALXNA PEDAGOG)QÆKAs)E; (NZAGALXNA PEDAGOG)QÆKAs)E; (NZAGALXNA PSIHOLOG)QÆQs)E; (NPEDAGOG)QÆ^NÆ TWORIs)E; (NPSIHOLOG)QÆ^NÆ TWORIs)E; (NzAKONI uKRA)QÇNIs)E; (NpRO OSW)QÆTUs)E; (NoSW)QÆTAs)E; (NpRO WI]U OSW)QÆTUs)E; (NPEDAGOG)QÆKAs)E; (NPSIHOLOG)QÆQs)E; (NDIDAKTIKAs; (NWIHOWANNQs; (NS)QÆMEJNE WIHOWANNQs)E; (Nu[INSXKIJs; (NmAKARENKOs; (NsUHOMLINSXKIJs; (NaNANX)QÃWs)E; (NlEONTX)QÃWs)E; (NrUB)QÆN[TEJNs)E; (NuZNADZEs