(Nz)QÆSTAWNA LEKSIKOLOGÆQ (B((NGENDERNIJ TA SOCÆOLÆNGWÆSTI^NIJ ASPEKT(B) :s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK DLQ STUD(B. (NFAKULXTETÆW ÆNOZEMNIH MOW (B/s)E - (NbONDARENKO(B, (Nk(B. (Nl(B.,s; (NbONDARENKO(B, (No(B. (Ns(B.s ((Nw)QÆNNICQ (B:s)E (NnOWA kNIGA(B,s, 2011)
(NnAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK PRIZNA^ENIJ DLQ STUDENTÆW STAR[IH KURSÆW FAKULXTETÆW ÆNOZEMNIH MOW(B, (NQKÆ WIW^A@TX KURS (B"(NpORÆWNQLXNA LEKSIKOLOGÆQ(B". (NsTRUKTURA POSÆBNIKA ORGANÆZOWANA TAKIM ^INOM(B, (N]O JOGO MATERÆALI LEGKO MOVUTX BUTI PRISTOSOWANÆ DO WIMOG KREDITNO(B-(NMODULXNOÇ SISTEMI ORGANÆZACÆÇ NAW^ALXNOGO PRCESU ZGÆDNO Z POLOVENNQM bOLONSXKOÇ DEKLARACÆÇ(B. (NmETA POSÆBNIKA POLQGAÃ W TOMU(B, (N]OB NADATI MAJBUTNÆM PEREKLADA^AM TA FÆLOLOGAM NEOBHÆDNÆ DLQ ÇH ROBOTI TEORETI^NÆ TA PRAKTI^NÆ ZNANNQ U GALUZÆ ZÆSTAWNOÇ LEKSIKOLOGÆÇ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qà(NENDERs)E -- (NoSNOWN)QÆ PONQTTQs)E; (NlEKSIKOLOG)QÆQs)E -- (NaNGL)QÆJSXKA MOWAs)E; (NmOWOZNAWSTWOs -- (NaNGL)QÆJSXKA MOWAs)E -- (NlEKSIKOLOG)QÆQs)E; )QÀ(NENDERs)E; )QÀ(NENDERNA SEMANTIKAs)E; (NSLENGs; (N^OLOW)QÆKs)E; (NV)QÆNKAs)E