(NpRAWO uKRA)QÇNI (B:s)E (N@RIDI^NIJ VURNAL (B/s - (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PRAWOWIH NAUK UKRAÇNIs)E; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ NAUK uKRAÇNIs)E; )Qæ(NNSTITUT DERVAWI Æ PRAWA ÆMENÆ w(B. (Nm(B. (NkORECXKOGOs)E; (NnAC)QÆONALXNIJ UNÆWERSITET (B"(N`RIDI^NA AKADEMÆQ uKRAÇNI ÆMENÆ qROSLAWA mUDROGOs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NpRAWO uKRA)QÇNI(B,s)E, 1922)
(NwISW)QÆTLENNQ TEORETI^NIH Æ PRAKTI^NIH PITANX PRAWOWOÇ SISTEMI uKRAÇNIs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E