(NnARODNA PEDAGOG)QÆKA(B: (NSWÆTOWIJ DOSWÆD (B/s)E - (NkUZXMINSXKIJ (B, (NaNATOL)QÆJ æWANOWI^(B,s)E; (NoMELQNENKO(B, (Nw)QÆTALÆJ lUKÆ^(B,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NzNANNQ(B-(NpRES(B,s, 2003)
(NnA STOR)QÆNKAH ZBÆRNIKA PROPONUÃTXSQ BLIZKO (B1000 (NPRISLÆW(B'Ç(NW(B, (NPRIKAZOK(B, (NAFORIZMÆW(B, (NWLU^NIH Æ GLIBOKIH WISLOWL@WANX(B, (N]O STOSU@TXSQ RÆZNIH ASPEKTÆW WIHOWANNQ MOLODOGO POKOLÆNNQ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NnARODNA PEDAGOG)QÆKAs)E; (NU^ITELX )QÆ SUSPÆLXSTWOs)E; (NPREDMET PEDAGOG)QÆKIs)E; (NMETA )QÆ ZAWDANNQ WIHOWANNQs)E; (NSISTEMA OSW)QÆTIs)E