(NoSNOWI KULXTURI )QÆ TEHNÆKI MOWLENNQ (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NkLIMOWA(B, (Nk(B. (Nq(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (Nl)QÆRA(B-(Nk(B,s)E, 2007)
(Nu POS)QÆBNIKU ZDÆJSNENO SPROBU SISTEMATIZUWATI TEORETI^NIJ MATERÆAL Z PROBLEM FORMUWANNQ KULXTURI Æ TEHNÆKI MOWLENNQ(B, (NWMÆ]ENIJ U PÆDRU^NIKAH(B, (NPOSÆBNIKAH TA OKREMIH NAUKOWIH Æ NAUKOWO(B-(NPOPULQRNIH STATTQH(B, (NZAPROPONOWANO SHEMI Æ TABLICÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs -- (NuKRA)QÇNSXKA MOWAs)E -- (NkULXTURA MOWLENNQs; (NKULXTURA MOWLENNQs; (NTEHN)QÆKA MOWLENNQs)E; (NSTIL)QÆ MOWLENNQs)E; (NPRAWILXN)QÆSTXs)E; (NWIRAZN)QÆSTXs)E; (NPUBL)QÆ^NIJ WISTUPs)E; (NHUDOVN)QÃ MOWLENNQs)E; (NWIRAZNE ^ITANNQs; (NPOETI^N)QÆ TWORIs)E; (NGROMADQNSXKA L)QÆRIKAs)E; (NF)QÆLOSOFSXKA LÆRIKAs)E; (NPEJZAVNA L)QÆRIKAs)E; )QÆ(NNTIMNA LÆRIKAs)E; (NBAJKIs; (NDRAMATI^N)QÆ TWORIs)E