(NmISLENNQ DITINI (B/s - (NmAKSIMENKO(B, (Ns(B.,s; (NkONDRATENKO(B, (Nl(B.,s; (NgLAWNIK(B, (No(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (Nglawnik(B,s, 2004)
(Nu ZB)QÆRNIKU NADANO MATERÆALI DO PSIHODÆAGNOSTI^NOGO DOSLÆDVENNQ PO WIW^ENN@ OSOBLIWOSTEJ MISLENNQ DITINI(B. (NwONI MÆSTQTX TEORETI^NU ^ASTINU Z PROBLEM ÆNDIWÆDUALXNIH OSOBLIWOSTEJ MISLENNQ DITINITA PRAKTI^NU (B- (NMETODIKI(B, (NPSIHOLOGÆ^NÆ TESTI(B, (NOPITUWALXNIKI(B, (NSTIMULXNIJ MATERÆAL(B, (NBLANKI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆQs)E -- (NW)QÆKOWAs)E -- (NDITQ^As; (NANALOG)QÆÇs)E; (NPONQTTQs; (NDEDUKTIWN)QÆ UMOWIWODIs)E; (NNAO^N)QÆ RQDIs)E; (NPOSL)QÆDOWNE MÆRKUWANNQs)E; (NK)QÆLXKÆSNÆ ZALEVNOSTÆs)E