(NpABL)QÆK RÆLEJ[NZ (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NmOJSE)QÃW(B, (Nw(B'(NQ^ESLAW aNATOLÆJOWI^(B,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NaKADEMWIDAW(B,s, 2007)
(Nu POS)QÆBNIKU ROZKRITO SUTNÆSTX(B, (NPRINCIPI(B, (NNORMATIWNO(B-(NPRAWOWÆ TA ETI^NÆ ZASADI PABLÆK RÆLEJ[NZ QK SFERI PROFESÆJNOÇ DÆQLXNOSTÆ(B, (NORGANÆZACÆJNO(B-(NPSIHOLOGÆ^NÆ UMOWI ÇH EFEKTIWNOSTÆ(B, (NROLX U ZABEZPE^ENNÆ FUNKCÆONUWANNQ FÆRMI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NvURNAL)QÆSTIKAs)E -- (NzW(B'(NQZKI Z GROMADSXK)QÆST@s)E; (NPABL)QÆK RÆLEJ[NZs)E; (NPRES(B-(NSLUVBAs; (NREKLAMAs; (ND)QÆLOWA NARADAs)E; (NTEHNOLOG)QÆÇs)E