)Qæ(NSTORÆQ DERVAWI Æ PRAWA uKRAÇNI (B/s)E - (NkULX^ICXKIJ(B, (Nw(B. (Ns(B.,s; (NnAST@K(B, (Nm(B. )Qæ.s)E; (NtI]IK(B, (Nb(B. (Nj(B.s ((NlXW)QÆW (B:s)E (NsW)QÆT(B,s)E, 1996)
(NwISW)QÆTLENO ÆSTORÆ@ DERVAWI Æ PRAWA uKRAÇNI(B, Ç(NH WITOKI TA ROZWITOKs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NSTORÆQ DERVAWI Æ PRAWAs)E -- )Qæ(NSTORÆQ uKRAÇNIs)E; (NSK)QÆFÆQs)E; (NkI)QÇW(Bc(NXKA rUSXs)E; (NzAPOROZXKA s)QÆ^s)E; (NGETXMANSTWOs; (NFEODAL)QÆZMs)E; (NaWSTR)QÆJSXKA ÆMPERÆQs)E; (Nunrs; (Nzunrs; (Nursrs; (NNEZALEVN)QÆSTXs)E