(NpSIHOLOG)QÆ^NÆ ZASADI ORGANÆZACÆJNOGO ROZWITKU (B:s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NkARAMU[KA(B, (Nl(B. (Nm(B.,s; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E; )Qæ(NNSTITUT PSIHOLOGÆÇ ÆMENÆ g(B. (Ns(B. (NkOST@KA napn uKRAÇNIs)E; (NlABORATOR)QÆQ ORGANÆZACÆJNOÇ PSIHOLOGÆÇs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NlABORATOR)QÆQ ORGANÆZACÆJNOÇ PSIHOLOGÆÇ(B,s)E, 2013)
(Nw MONOGRAF)QÆÇ ROZKRITO TEORETIKO(B-(NMETODOLOGÆ^NÆ ZASADI ZABEZPE^ENNQ ORGANÆZACÆJNOGO ROZWITKU OSWÆTNÆH ORGANÆZACÆJ (B( (NZMÆST(B,(NOSNOWNÆ SKLADOWÆ TA RÆWNÆ ORGANÆZACÆJNOGO ROZWITKU (B).s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆQs)E -- (NpEDAGOG)QÆ^NA DÆQLXNÆSTXs)E; (NOSW)QÆTNÆ ORGANÆZACÆÇs)E; (NDOSL)QÆDVENNQs)E; (NORGAN)QÆZACÆJNIJ ROZWITOKs)E; (NMENEDVER OSW)QÆTIs)E; (NTREN)QÆNGIs)E