(NtRUDOWE PRAWO uKRA)QÇNI (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B: (NPRAKTIKUM (B/s)E - (N~ARNI[EWA(B, (Ng(B. )Qæ.s)E; (NdOL)QÆNA(B, (Nt(B. (Nm(B.s)E; (N}UK)QÆN(B, (No(B. (Ns(B.s)E; (N~ARNI[EWA(B, (Ng(B. )Qæ.,s)E ((NhARK)QÆW (B:s)E (NoD)QÆSSEJ(B,s)E, 2011)
(NtRUDOWE PRAWO uKRA)QÇNI Ã ODNÆÃ@ Z PROWÆDNIH GALUZEJ U SISTEMÆ PRAWA uKRAÇNI(B. (NjOGO WIW^ENNQ STUDENTAMI PEREDBA^AÃ(B, (NKRÆM LEKCÆJ(B, (NPROWEDENNQ PRAKTI^NIH ZANQTX(B, (NNAPISANNQ KURSOWIH(B, (NA TAKOV SKLADANNQ ZALÆKOW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpRAWOZNAWSTWOs -- (NtRUDOWE PRAWOs -- (NuKRA)QÇNAs)E; (NPREDMETs; (NMETODs; (NSISTEMAs; (NDVERELAs; (NPRINCIPIs; (NROBO^IJ ^ASs; (N^AS W)QÆDPO^INKUs)E; (NGARANT)QÆÇs)E; (NKOMPENSAC)QÆÇs)E; (NTRUDOW)QÆ SPORIs)E; (NKOLEKTIWN)QÆ UGODI(B.s)E