(NpRAWOWIJ ZAHIST PRAC)QÆ W^ITELQ (B:s)E (NDOW)QÆDKOWO(B-(NMETODI^NE WIDANNQ (B/s)E - (NlESKOWECX(B, (Ns(B. (No(B.,s ((NhARK)QÆW (B:s)E (NtORS)QÆNG PL@S(B,s)E, 2006)
(NwIDANNQ M)QÆSTITX SISTEMATIZOWANIJ WIKLAD ^INNIH ZAKONODAW^IH TA WÆDOM^IH NORMATIWNO(B-(NPRAWOWIH AKTÆW(B, (N]O REGUL@@TX UMOWI PRACÆ W^ITELÆW(B, (NWIZNA^A@TX ÇH PRAWA TA OBW(B"(NQZKI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NtRUDOWE PRAWOs -- (NpRAWOWIJ ZAHISTs -- (NpRACQ W^ITELQs; (NSUM)QÆSNICTWOs)E; (NTRUDOW)QÆ KNIVKIs)E; (NROBO^IJ ^ASs; (NNORMUWANNQ PRAC)QÆs)E; (NATESTAC)QÆQs)E; (NZAROB)QÆTNA PLATAs)E; (NW)QÆDPUSTKIs)E; (NPRAWOWIJ ZAHIST PRAC)QÆs)E; (NW^ITELXs; (NTRUDOW)QÆ WÆDNOSINIs)E