)Qæ(NSTORÆQ PSIHOLOGÆÇ(B. XVII (NSTOLÆTTQ(B. (NePOHA pROSWÆTNICTWA (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK DLQ STUDENTÆW WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW (B/s)E - (NrOMENECX(B, (NwOLODIMIR aNDR)QÆJOWI^(B,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NlIB)QÆDX(B,s)E, 2006)
(Nw KNIZ)QÆ WISWÆTL@@TXSQ POGLQDI ZAHÆDNOÃWROPEJSXKIH TA SHÆDNOÃWROPEJSXKIH MISLITELÆW NA L@DINU TA ÇÇ MÆSCE U SWÆTOBUDOWÆ(B.s)E
(NbIBLIOGR(B.: (NS(B. 977-988s
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NSTORÆQ PSIHOLOGÆÇs)E; (NPER)QÆODIZACÆQs)E; (NsP)QÆNOZAs)E; (NpASKALXs; (NdVON lOKKs; (NlQJBN)QÆCs)E; (Ng)QÆZELXs)E; (NqWORSXKIJs; (NdV(B. (NbERKL)QÆs)E; (Nd(B. (Nd)QÆDROs)E; (NwOLXTERs; (Nv(B.-(Nv(B. (NrUSSOs; (NmESMERs; (NgEGELXs; (NkANTs; (NsKOWORODAs; (NtAT)QÆ]ÃWs)E; (NlOMONOSOWs; (NnOW)QÆKOWs)E