)Qæ(NSTORÆQ PSIHOLOGÆÇ(B. (NsTARODAWNÆJ SWÆT(B. (NsEREDNÆ WÆKI(B. (NwÆDRODVENNQ (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NrOMENECX(B, (NwOLODIMIR aNDR)QÆJOWI^(B,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NlIB)QÆDX(B,s)E, 2005)
(NpOKAZANO ETAPI STANOWLENNQ PSIHOLOG)QÆ^NIH POGLQDÆW WÆD PERWÆSNOSTÆ DO h(BVII (NSTOLÆTTQ(B, (NROZKRIWA@TXSQ OSOBLIWOSTÆ PSIHOLOGÆ^NOGO MISLENNQ ÃWROPEJSXKIH TA SHÆDNIH NARODÆW U RÆZNÆ ÆSTORI^NÆ EPOHI(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B.898-909s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NSTORÆQ PSIHOLOGÆÇs)E; (NAN)QÆMÆZMs)E; (NPSIHOLOG)QÆQ MÆFOLOGÆ^NAs)E; (NANTI^NAs; (NGUMAN)QÆSTI^NAs)E; (NEMP)QÆRI^NAs)E; (NBUDDIZMs