(NoC)QÆN@WANNQ SOCÆALXNO(B-À(NENDERNOGO WPLIWU STRATEGÆJ(B, (NPROGRAM Æ PROEKTÆW REGÆONALXNOGO ROZWITKU (B:s)E (NPRAKT(B. (NPOS)QÆBNIK (B/s)E - (NsANVAROWSXKIJ(B, )Qæ(NGOR(B,s)E; (NpROEKT kANADA(B-(NuKRA)QÇNA (B"(NrEGÆONALXNE WRQDUWANNQ TA ROZWITOK(B"s)E ((NkI)QÇW(B;s)E (NtORONTO(B;s (NuVGOROD (B:s (Nk(B. )Qæ. (Ns(B.,s)E, 2012)
(NpOS)QÆBNIK BUDE KORISNIM DLQ POSADOWCÆW CENTRALXNIH TA MÆSCEWIH ORGANÆW WIKONAW^OÇ WLADI TA MÆSCEWOGO SAMOWRQDUWANNQ(B, (NPREDSTAWNIKÆW BÆZNESU TA NEURQDOWIH ORGANÆZACÆJ(B, Æ(NNÆCÆATIWNIH GRUP Æ AGENCÆJ REGÆONALXNOGO ROZWITKU(B, (NEKSPERTÆW(B, (NQKÆ ROZROBLQ@TX PROGRAMNÆ DOKUMENTI(B, (NZALU^ENÆ DO ROZROBLQNNQ TA WPROWADVENNQ(B, (NB@DVETUWANNQ(B, (NMONÆTORINGU TA OCÆN@WANNQ PROÃKTÆW SOCÆALXNO(B-(NEKONOMÆ^NOGO ROZWITKU(B, (NA TAKOV DLQ TRENERÆW(B, (NNAUKOWCÆW(B, (NDOSLÆDNIKÆW TA WIKLADA^ÆW U SFERÆ STRATEGÆ^NOGO PLANUWANNQ TA UPRAWLÆNNQ PROÃKTAMI Æ ÀENDERNIH STUDÆJ(B, (NTA WSÆH ÆN[IH(B, (NHTO ZAJMAÃTXSQ PITANNQMI ZBALANSOWANOGO REGÆONALXNOGO ROZWITKU TA WPROWADVENNQ SOCÆALXNO(B-À(NENDERNIH PÆDHODÆW U TEORÆ@ TA PRAKTIKU ROZWITKUs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qà(NENDERNA POLÆTIKAs)E -- (NrEG)QÆONALXNIJ ROZWITOKs)E; (NsOC)QÆOLOGÆQs)E -- (NsUSP)QÆLXSTWOs)E; (NSOC)QÆALXNO(B-À(NENDERNIJ WPLIWs)E; )QÀ(NENDERs)E; (NSTRATEG)QÆÇ ÀENDERUs)E