(Nf)QÆNANSOWE PRAWO (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK DLQ STUDENTÆW WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW (B/s)E - (NkAPA)QÃWA(B, (Nl(B. (Nm(B.,s)E; (NlQH(B, (Nm(B. (Ns(B.s ((NkI)QÇW (B:s)E (NcENTR NAW^ALXNO)QÇ LÆTERATURI(B,s)E, 2004)
(Nw POS)QÆBNIK WKL@^ENO PLANI SEMÆNARSXKIH ZANQTX TA OSNOWNIJ Z MÆST TEM KURSU(B, (NKONTROLXNÆ ZAPITANNQ(B, (NPRAKTI^NÆ TA TESTOWÆ ZAWDANNQ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpRAWOZNAWSTWOs -- (Nf)QÆNANSOWE PRAWOs)E; (NF)QÆNANSOWA DÆQLXNÆSTXs)E; (NPRAWOWIJ REVIMs; (NPRAWOWE REGUL@WANNQs; (NBANK)QÆWSXKA DÆQLXNOSTXs)E