(Nf)QÆNANSOWE PRAWO (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NkU^ERQWENKO(B, (Nm(B. (Np(B.,s ((NhARK)QÆW (B:s)E (NpRAWO(B,s, 2010)
(NrOZKRITO ZM)QÆST OSNOWNIH FÆNANSOWO(B-(NPRAWOWIH PONQTTX(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nf)QÆNANSOWE PRAWOs)E; (Nf)QÆNANSOWIJ KONTROLXs)E; (NB@DVETNE PRAWOs; (NDERVAWNE STRAHUWANNQs; (NGRO[OWIJ OB)QÆGs)E; (NC)QÆNOUTWORENNQs)E; (NWAL@TNA D)QÆQLXNÆSTX(B.s)E