(NzEMELXNE PRAWO uKRA)QÇNI (B:s)E (NP)QÆDRU^NIK (B/s)E - (Nm)QÆRO[NI^ENKO(B, (NaNATOLÆJ mIKOLAJOWI^(B,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NpRAWOWA )QÃDNÆSTX(B,s)E, 2009)
(Np)QÆDRU^NIK MÆSTITX OPIS SISTEMI PRAWOWIH NORM(B, (N]O KLADA@TX ZEMELXNE PRAWO uKRAÇNIs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpRAWOZNAWSTWOs -- (NzEMELXNE PRAWOs; (NPRAWOZNAWSTWOs; (NZEMELXNE PRAWOs; (NZEMLQs; (NkI)QÇWSXKA rUSXs)E; (NlITOWSXKO(B-(NpOLXSXKA DOBAs; (NGETXMAN]INAs; (NrOS)QÆJSXKA ÆMPERÆQs)E; (NAGRARNA REFORMA h)Qæh ST(B.s)E; (NSTROLIP)QÆNSXKA AGRARNA REFORMAs)E; (NZEMELXNE REGUL@WANNQs; (NKOLEKTIW)QÆZACÆQs)E; (NPRAWO WLASNOST)QÆs)E; (NPRAWO ZEMLEKORISTUWANNQs; (NPRAWO NA ZEML@(B,s; (NPAJs; (NOHORONA ZEMELXs; (NW)QÆDPOWÆDALXNÆSTXs)E; (NPRAWOWIJ REVIMs; (NPRIRODNO(B-(NZAPOW)QÆDNIJ FONDs)E; (NWODNIJ FONDs; (NZEMELXNE PRAWO ZARUB)QÆVNIH KRAÇNs)E; (NNAWKOLI[N)QÃ SEREDOWI]Es)E; (NS)QÆLXSXKE GOSPODARSTWOs)E; (NRUH KAP)QÆTALUs)E; (NTRANSPORTs