(NtEOR)QÆQ DERVAWI Æ PRAWA (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NkOLOD)QÆJ(B, (Na(B. (Nm(B.s)E; (NkOPEJ^IKOW(B, (Nw(B. (Nw(B.s; (NlISENKOW(B, (Ns(B. (Nl(B.s; (NpASTUHOW(B, (Nw(B. (Np(B.s; (NtIHOMIROW(B, (No(B. (Nd(B.s; (NkOPEJ^IKOW(B, (Nw(B.(Nw(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (N`R)QÆNKOM æNTER(B,s)E, 2004)
(NrOZGLQNUT)QÆ ZAGALXNÆ PITANNQ (B, (NPEREDBA^ENÆ NAW^ALXNO@ PROGRAMO@ Z KURSU ZAGALXNOÇ TEORÆÇ DERVAWI Æ PRAWA DLQ WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpRAWOs -- (NtEOR)QÆQ DERVAWI Æ PRAWAs)E; (NPOL)QÆTI^NA SISTEMAs)E; (NNARODOWLADDQs; (NGROMADQNINs; (NFUNKC)QÆÇ DERVAWIs)E; (NPRAWOWA SW)QÆDOMÆSTXs)E; (NPRAWOUTWORENNQs; (NPRAWOW)QÆ WÆDNOSINIs)E; (NZAKONN)QÆSTXs)E; (NPRAWOWE REGUL@WANNQs; (NPROCESUALXNE PRAWOs