(NrUSSKIE NARODNYE SKAZKI (B/s - (NaNIKIN(B, (Nw(B. (Np(B.,s; (NbILIBIN(B, (NiL(B. (Ni(B.,s ((NmOSKWA (B:s (NdETSKAQ LITERATURA(B,s, 1987)
(Nw SBORNIK WHODQT RUSSKIE NARODNYE SKAZKI(B: (NWOL[EBNYE(B. (NBYTOWYE(B, (NSATIRI^ESKIE(B, (NO VIWOTNYHs
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NhUDOVNQ L)QÆTERATURAs)E -- (NdITQ^A L)QÆTERATURAs)E -- (NpROZAs -- (NkAZKIs; (N^AR)QÆWNÆ KAZKIs)E; (NKAZKI PRO TWARINs; (NBITOW)QÆ KAZKIs)E