(NhO^U BUTI MAMO@(B, (NHO^U BUTI TATOM (B:s (NNAW^ALXNO(B-(NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NtOWKA^(B, )Qæ. ã.,s)E; (Nm)QÆNÆSTERSTWO OSWÆTI Æ NAUKI(B, (NMOLODÆ TA SPORTU uKRAÇNIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NsLOWO(B,s, 2012)
(NpOS)QÆBNIK PRAPAGANDUÃ ÆDE@ PSIHOLOGÆ^NOÇ RÆWNOSTÆ STATEJ Æ WZAÃMOROZUMÆNNQ GENDERNIH ROLEJ(B, (NWIHOWANNQ MORALXNIH QKOSTEJ(B, (NROZWITKU SAMODOSTATNOSTÆ Æ WÆDPOWÆDALXNOSTÆ OSOBISTOSTÆs)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B.356-361s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆQs)E; )QÀ(NENDERNE WIHOWANNQs)E; (NAWTORITARNE WIHOWANNQs; (NANDROGENNA OSOBIST)QÆSTXs)E; (NG)QÆPERAKTIWNÆSTXs)E; (NKOGN)QÆTIWNÆ NAUKIs)E; (NLATENTNE NAU^)QÆNNQs)E; (NOBDAROWAN)QÆ DÆTIs)E; (NPSIHOLOG)QÆ^NA STATXs)E; (NGENDERs; )QÀ(NENDERs)E; gender