(NrUSLAN )QÆ l@DMILA (B:s)E (NPOEMA (B/s - (NpU[K)QÆN(B, (NoLEKSANDR sERGÆJOWI^(B,s)E; (NtERE]ENKO(B, (NmIKOLA )QæWANOWI^(B,s)E; (NdOWGALX(B, (NoLEKSNDR mIHAJLOWI^(B,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NwESELKA(B,s, 2004)
(NpOETI^NIJ PEREKLAD NA UKRA)QÇNSXKU MOWU WÆDOMOÇ POEMI ROSÆJSXKOGO POETA a(B. (NpU[KINA (B"(NrUSLAN Æ l@DMILA(B"s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NhUDOVNQ L)QÆTERATURAs)E -- (NrOS)QÆJSXKA LÆTERATURAs)E; (NHUDOVNQ L)QÆTERATURAs)E; (NPOEMIs