(NuPRAWLQ@]IE SISTEMY I MA[INY (B=s (NkERU@^)QÆ SISTEMI TA KOMP(B'(N@TERI (B= (NsISTEMI KERUWANNQ TA KOMP(B'(N@TERI (B= Control systems computers : /s)E - (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ NAUK uKRAÇNIs)E; (Nm)QÆVNARODNIJ NAUKOWO(B-(NNAW^ALXNIJ CENTR ÆNFORMACÆJNIH TEHNOLOGÆJ Æ SISTEM nan uKRAÇNI TA mon uKRAÇNIs)E; )Qæ(NNSTITUT KÆBERNETIKI ÆM(B. (Nw(B. (Nm(B. (NgLU[KOWA nan uKRAÇNIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nm)QÆVNARODNIJ NAUKOWO(B-(NNAW^ALXNIJ CENTR ÆNFORMACÆJNIH TEHNOLOGÆJ TA SISTEM nan TA mon uKRAÇNI (B-s)E)
(NpUBL)QÆKU@TXSQ ORIGÆNALXNÆ NAUKOWÆ J OGLQDOWÆ STATTÆ PRO PRIKLADNIH Æ TEORETI^NIH REZULXTATAH U SFERÆ ÆNFORMATIKI TA ÆNFORMACÆJNIH TEHNOLOGÆJ(B, (NOBRAZNOGO MISLENNQ(B, (NMETODÆW Æ ZASOBÆW OBROBKI ZNANX(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E