(NgENDERN)QÆ ASPEKTI DERVAWNOÇ SLUVBI (B:s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NkRAW^ENKO(B, (Nb(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NoSNOWI(B,s, 2002)
(Nu MONOGRAF)QÆÇ ROZKRITO STRUKTURU TA FUNKCÆÇ UPRAWLÆNNQ PERSRNALOM DERVAWNOÇ SLUVBI W KONTEKSTÆ ADMÆNÆSTRATIWNOÇ REFORMI TA DOSLÆDVENO WPLIW ÀENDERNOÇ POLÆTIKI U PROCESÆ UPRAWLÆNNQ PERSONALOM(B. (NaWTORI WISWÆTL@@TX SUTX ÀENDERNIH WÆDMÆNNOSTEJ(B, (NDOKLADNO ANALÆZU@TX ÀENDERNU POLÆTIKU W uKRAÇNÆ TA ÀENDERNÆ PROBLEMI DERVAWNOÇ SLUVBI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qà(NENDERNGA POLÆTIKAs)E -- (NuPRAWL)QÆNNQ PERSONALOMs)E -- (NdERVAWNA SLUVBAs; (NsOC)QÆOLOGÆQs)E; )QÀ(NENDERNA KULXTURAs)E; )QÀ(NENDERs)E; (NPOL)QÆTIKO(B-(NWLADNÆ WÆDNOSINIs)E; )QÀ(NENDERNA RÆWNÆSTXs)E; (NDERVAWNA SLUVBAs; )QÀ(NENDERNA POLÆTIKAs)E; )QÀ(NENDERNIJ WIMÆRs)E; (NV)QÆNKAs)E; )QÀ(NENDERNÆ DOSLÆDVENNQs)E