(NnOWIJ DOW)QÆDNIK(B: (NgEOGRAFÆQ (B/s)E - (NpASENKO(B, (Nl(B. (Nw(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NkAZKA(B,s, 2008)
(NdOW)QÆDNIK WMÆ]UÃ UNÆWERSALXNU DOWÆDKOWU ÆNFORMACÆ@ Z KL@^OWIH PITANX FÆZI^NOÇ(B, (NSOCÆALXNOÇ TA EKONOMÆ^NOÇ GEOGRAFÆÇ uKRAÇNI A TAKOV POWNIJ KURS ZAGALXNOÇ GEOGRAFÆÇ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NgEOGRAF)QÆQ uKRAÇNIs)E; (NRELX)QÃFs)E; (NM)QÆNERALXNÆ RESURSIs)E; (NR)QÆ^KIs)E; (NOZERAs; (NWODOSHOWI]As; (NGRUNTIs; (NSELXs; (NZSUWs; (NDEMOGRAF)QÆQs)E; (NURBAN)QÆZACÆQs)E; (NM)QÆSTA(B. (NEKONOMÆKAs)E; (NZABRUDNENNQs; (NZAPOW)QÆDNIKIs)E; (NPARKIs; (NSADIs; (NGLOBALXN)QÆ PROBLEMIs)E; (Nsn)Qæds)E; (NPARNIKOWIJ EFEKTs; (NDEGRADAC)QÆQs)E; (NWSESW)QÆTs)E; (NMAS[TABs; (NATMOSFERAs; (NG)QÆDROSFERAs)E; (NOKEANs; (NaNTARKTIDAs; (NoKEAN)QÆQs)E; (NaWSTRAL)QÆQs)E; (NaMERIKAs; (NPRIRODN)QÆ RESURSIs)E; (NREL)QÆGÆÇs)E; (NKORISN)QÆ KOPALINIs)E; (NKL)QÆMATs)E