(NnARODNA P)QÆSENNA TWOR^ÆSTX W uKRAÇNÆ (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK DLQ STUDENTÆW GUMANÆTARNIH SPECÆALXNOSTEJ WI]IH TA SEREDNÆH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW(B, (NW^ITELÆW MUZIKI ZAGALXNOOSWÆTNÆH [KÆL (B/s)E - (NpASTU[ENKO(B, (Na(B.,s; (NpONOMARENKO(B, (Nm(B. )Qæ.s)E; (NpELEH(B, (N`(B. (Nw(B.,s; (NoLEKS@K(B, (No(B. (Nm(B.,s ((Nr)QÆWNE (B:s)E (Npp dm(B,s, 2012)
(NdO POS)QÆBNIKA UWÆJ[LI OBRQDOWÆ(B, (NKALENDARNÆ(B, Æ(NSTORI^NÆ(B, (NRODINNO(B-(NPOBUTOWÆ PÆSNÆ(B, (NUKRAÇNSXKÆ DUMI(B, (NBALADI(B, (NKOZACXKÆ(B, (NSÆ^OWÆ(B, (NPOWSTANSXKÆ(B, (NREKRUTSXKÆ(B, (NNAJMITSXKÆ(B, (NBURLACXKÆ(B, (N^UMACXKÆ(B, (NVARTÆWLIWÆ(B, (NPÆSNÆ LÆTERATURNOGO POHODVENNQ(B, (NDITQ^Æ(B, (NA TAKOV ÆSTORI^NA DOWÆDKA PRO UKRAÇNSXKU PÆSENNU TWOR^ÆSTX TA ÇÇ NOTNIJ WIKLAD(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmISTECTWOs -- (NnARODNA P)QÆSNQs)E -- (NuKRA)QÇNSXKA PÆSNQs)E; (NKOLQDKI TA ]EDR)QÆWKIs)E; (NWESNQNKI TA GA)QÇWKIs)E; )QÆ(NSTORI^NÆ PÆSNÆs)E; (NKOZACXK)QÆ PÆSNÆs)E; (NTANC@WALXN)QÆ PÆSNÆs)E