<232=(NdW)QÆSTÆ TRIDCQTX DWÆ(B> (NNAJPOPULQRNÆ[Æ UKRAÇNSXKÆ NARODNÆ PÆSNÆ (B/s)E - (N~AMOROWA(B, (NnATAL)QÆQ wASILÆWNA(B,s)E ((NdONECXK (B:s (Nbao(B,s, 2010)
(NpREDSTAWLENO NAJPOPULQRN)QÆ[Æ NARODNÆ PÆSNÆ(B, (NQKÆ SPÆWALISQ J SPÆWA@TXSQ ZARAZ W uKRAÇNÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NwOKALXNA MUZIKAs -- (NuKRA)QÇNSXKÆ NARODNÆ PÆSNÆs)E; (NNARODN)QÆ PÆSNÆs)E; (NUKRA)QÇNSXKÆ PÆSNÆs)E; (NPOPULQRN)QÆ PÆSNÆs)E