(NuW(B'(NQZNEN)QÆ UKRAÇNSXKÆ PÆSNÆ (B:s)E (NMUZI^NIJ TW)QÆR(B, (NWOKALXNIJ (B/s)E - (N{EWELXOW(B, (Nm(B. (Nk(B.,s ((NDN)QÆPROPETROWSXK (B:s)E (NpOL)QÆGRAFÆST(B,s)E, 1998)
(NdO ZB)QÆRNIKA UWÆJ[LI UKRAÇNSXKÆ PÆSNÆ(B, (NPO^UTÆ Æ ZAPISANÆ mIHAJLOM {EWELXOWIM PÆD ^AS WÆDBUWANNQ ZASLANNQ W STALÆNSXKIH TABORAH(B. (NwÆDKRIWA@^I NOWÆ FOLXKLORNÆ DVERELA(B, (NROZ[IR@@^I RAMKI NA[IH UQWLENX PRO NEWMIRU]E KORÆNNQ NARODU(B, (NUPORQDNIKI ZNAJOMLQTX NAS Z TAKIM UNÆKALXNIM QWI]EM(B, (NQK PÆSNQ(B, (NPRONESENA KRÆZX USÆ PRINIVENNQ Æ TORTURI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmUZIKAs -- (NwOKALXN)QÆ TWORIs)E -- (NnARODN)QÆ PÆSNÆs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E; (NUKRA)QÇNSXKÆ PÆSNÆs)E; (NP)QÆSNÆ PRO KOHANNQs)E; (NVART)QÆWLIWÆ PÆSNÆs)E; (NP)QÆSNÆ LÆTERATURNOGO POHODVENNQs)E; )QÆ(NSTORI^NÆ PÆSNÆs)E