(NsLOWO O MUZYKE(B. (NrUSSKIE KOMPOZITORY (BXIX (NWEKA (B:s (NHRESTOMATIQ (B: (NKNIGA DLQ U^A]IHSQ STAR[IH KLASSOW (B/s - (NgRIGOROWI^(B, (NwALENTINA bORISOWNA(B,s; (NaNDREEWA(B, (NzINAIDA mIHAJLOWNA(B,s ((NmOSKWA (B:s (NpROSWE]ENIE(B,s, 1990)
(NkNIGA WKL@^AET MATERIALY O VIZNI I TWOR^ESTWE WELIKIH KOMPOZITOROW (B19 (NWEKA(B: (Nm(B. (Ni(B. (NgLINKI(B, (Na(B. (Np(B. (NbORODINA(B, (Nm(B. (Np(B. (NmUSORGSKOGO(B, (Nn(B. (Na(B. (NrIMSKOGO(B-(NkORSAKOWA(B, (Na(B. (Ns(B. (NdARGOMYVSKOGO(B, (Np(B. (Ni(B. (N~AJKOWSKOGO(B.s
(NlIT(B.: (NS(B. 314-315. - (NaLF(B. (NUKAZ(B. (NAWT(B. (NISPOLXZOWANNOJ LIT(B.: (NS(B. 316-318s
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (N~AJKOWSXKIJ p(B. )Qæ.s)E; (NmUSORGSXKIJ m(B. (Np(B.s; (NrIMSXKIJ(B-(NkORSAKOW m(B. (Na(B.s; (NgL)QÆNKA m(B. æ.s)E; (NbOROD)QÆN o(B. (Np(B.s)E; (NdARGOMIVSXKIJ o(B. (Ns(B.s; )Qæ(NSTORÆQ MUZIKIs)E -- (NkOMPOZITORIs; (NMUZIKOZNAWC)QÆs)E; )QÆ(NSTORÆQ MUZIKIs)E; (NB)QÆOGRAFÆÇ KOMPOZITORÆWs)E; (NTWOR^)QÆSTX ROSÆJSXKIH KOMPOZITORÆWs)E; (NMUZI^NA D)QÆQLXNÆSTXs)E; (NSPOGADI PRO KOMPOZITOR)QÆWs)E