(NsEKRET sTRADIWARI (B:s (NDLQ DETEJ SREDNEGO I STAR[EGO [KOLXNOGO WOZRASTA (B/s - (NkLENOW(B, (NaRKADIJ sEMENOWI^(B,s; (NnIKANOROWA(B, (Ns(B.,s; (NzOLOTYH(B, (Na(B.,s ((NmOSKWA (B:s (NmUZYKA(B,s, 1989)
(NkNIGA ZNAKOMIT ^ITATELEJ S NEKOTORYMI STRANICAMI IZ ISTORII MUZYKALXNYH INSTRUMENTOW I S WYDA@]IMISQ MASTERAMI(B.s
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NSTORÆQ MUZIKIs)E -- (NmUZI^N)QÆ ÆNSTRUMENTIs)E; (NARFIs; (NMAJSTRI STRUNNIH )QÆNSTRUMENTÆWs)E; (NMUZI^N)QÆ ÆNSTRUMENTIs)E; (NSKRIPKIs; (NLEJTIs